"Spēkozolu Garšvielas" nav tikai produkti – aiz katra maisījuma stāv mana personība, mana dzīves pieredze un mīlestība pret dabu. Jau kopš bērnības esmu lasījusi ārstniecības augus un kaltējusi tos šķūnītī. Daba man vienmēr ir bijusi blakus, tā ir gan iedvesma, gan spēka avots, un tā turpina būt mana ceļvedis šajā ceļojumā.
Es esmu radoša dvēsele, kurai patīk eksperimentēt un radīt unikālas garšas. Man patīk darboties ar rokām, sajust augu smaržu, garšu un enerģiju, tāpēc katrs "Spēkozolu Garšvielu" maisījums ir veidots ar sirdi un rūpību. Mans mērķis ir nodrošināt, lai katrs cilvēks varētu izbaudīt tīras un dabīgas garšas.
Covid-19 laikā, apmeklējot kursus "Ārstniecības augi un garšaugi – bizness vai jauns hobijs?", sapratu, ka garšvielu ražošana ir tas, ar ko vēlos nodarboties. Tā sākās mana ceļojuma pārveide no hobija uz biznesu – iegādājos augļu žāvētāju, sāku žāvēt tējas, garšaugus un dārzeņus no sava dārza. Tātad tapa mans pirmais garšvielu maisījums – vienkāršs, bet pilns ar mīlestību un rūpēm.
Lai attīstītu šo ideju, ieguldīju laiku un zināšanas, apmeklēju mazā biznesa kursus, izstrādāju biznesa plānu un sapratu, ka tas ir mans aicinājums. "Spēkozolu Garšvielas" izveide bija ilgs, pārdomāts process, kurā es "sēju sēklu" savā prātā, līdz beidzot mans uzņēmums kļuva par oficiālu ražotāju.
Man ir īpašs lepnums par to, ka savos maisījumos izmantoju tikai labākos augus un dārzeņus no Latvijas audzētājiem un savvaļas augus, kuri tiek ievākti ar cieņu pret dabu. Katru sastāvdaļu izvēlos intuitīvi, ieguldot tajā zināšanas par dabas spēku un vērtībām. Tas ir ne tikai ceļš, kā radīt garšvielas, bet arī veids, kā nest cilvēkiem veselību un enerģiju caur ēdienu.
Mana lielākā gandarījuma brīži ir tie, kad cilvēki atklāj jaunas garšu nianses un saka: "Tavs maisījums padarīja manu ēdienu īpašu!" Tas dod man spēku turpināt šo ceļojumu un attīstīties.