Pāriet uz galveno saturu
spekozolu garvielas.
Spēkozolu garšvielas
  • Sākums
  • Veikals
  • Piegāde
  • Katalogs
  • Noteikumi
  • Kontakti
  • Spēkozolu stāsti
  • Galerija
  • Darba laiks

Par cenu maiņām - ar cieņu un sirsnību

17. jūn. 2025, Nav komentāru
Mans ceļš garšvielu pasaulē ir veidots no dobes smaržām, meža takām, rūpīgas vākšanas, žāvēšanas un sajaukšanas ar mīlestību. Katrs maisījums maza daļiņa no manis - gan radošuma, gan darba, gan laika.

Līdz šim es centos turēt cenas zemākas, lai ikviens varētu nogaršot manu radīto. Bet pienācis brīdis godīgi paskatīties - dažas cenas vairs neatsoguļo ne iegūldīto darbu, ne izejvielu vērtību.

Tāpēc no 17.06. es pakāpeniski pielāgoju garšvielu cenas. Tas ļaus man turpināt radīt kvalitatīvas, dabiskas un sezonālas - bez steigas, bez komprosimiem, ar mīlestību pret garšu un cilvēkiem.

Paldies, ka atbalstat un saprotat.

Jūsu uzticība un atsauksmes man nozīmē ļoti daudz.

Lai smaržīgi,sildoši un iedvesmojoši ēdieni jūsu virtuvēs!

Sirsnībā,

ineta

Garšvielu kombināciju māksliniece

Ko nozīmē būt garšvielu māksliniecei

5. jūn. 2025, Nav komentāru
Būt garšvielu māksliniecei - tas nav tikai par garšām. Tas ir par sajūtām. Par to mirkli, kad sajūtu kaltētu dilles starp pirkstiem un domāju - kam šī smarža atgādina bērnību? kurā ēdienā tā uzplauks kā saule?

Katrs maisījums, ko veidoju, sākas nevis ar recepti, bet ar sajūtu. Es redzu krāsas, jūtu smaržu, atceros kādu lauku dienu vai pļavas pastaigu. Tad nāk domas - kā šo sajūtu iepildīt paciņā?

Es vācu augus ar rokām - reizēm no sava dārza, reizēm no meža, reizēm no plavas. Kaltēju ar pacietību. Samaļu, sajaucu, pasmaržoju. un tikai tad - ja sirds saka ''jā'' - pildās pirmā paciņā.

Un būt meistrarītei nozīmē arī mācīties. Katrā sezonā rodas jaunas idejas. Kaut ko pagaršoju, kaut ko sajūtu. Un no tā top kas jauns - bieži bez plāna, bet ar sajūtu, ka ''tas būs tas''

Man patīk, ka mani maisījumi nav tikai ''garšvielas''. Tie ir stāsti, emocijas, piedzīvoti mirkļi, kas ieberami pannā vai katliņā. un, kad kāds pasaka -''Šī omlete smaržo pēc bērnības'' - es zinu, ka daru pareizi.

Garšvielu radīšana – ar sirdi un intuīciju

4. maijs 2025, Nav komentāru

Radot katru garšvielu maisījumu, es ielieku tajā rūpību un mīlestību. Tā nav rūpnīcas recepte – tā ir sajūta. Es ļaujos intuīcijai, ļaujot garšām saplūst kopā tā, kā tās pašas vēlas – dabiski, harmoniski.

Katrs maisījums ir kā neliels piedzīvojums – no idejas līdz smaržai, no smaržas līdz garšai. Un lielākais prieks ir brīdis, kad tas viss sastopas Tavā virtuvē – lai radītu siltumu, māju sajūtu un garšas, ko atceras.

Tirgus noskaņa – vieta, kur satiekas cilvēki un garšas

4. maijs 2025, Nav komentāru

Šajās dienās es satieku savus klientus aci pret aci. Mēs aprunājamies, viņi pastāsta, kā garšvielas ienākušas viņu virtuvēs. Un, kad kāds pasaka: "Bez tavām garšvielām vairs nevaru gatavot..." – tās ir medusmaizes manām ausīm. Tādos brīžos sirds pasaka: jā, tas viss ir tā vērts.

Tirgus nav tikai tirdzniecība. Tā ir vieta, kur satiekas līdzvērtīgi cilvēki – ar savu prieku, gaumi un sajūtu, ka īstas lietas top no sirds.

Spēkozolu Garšvielas

22. apr. 2025, Nav komentāru

Spēkozolu Garšvielas ir daudz vairāk nekā tikai garšvielas – tās ir stāsti par dabu, un mīlestību pret radošo procesu. Katra mūsu garšvielu maisījuma pamatā ir mana paša personīgā pieredze, mīlestība pret augiem un vēlme radīt produktu, kas patiesi bagātina cilvēku dzīvi.

Es, Ineta, jau kopš bērnības esmu bijusi cieši saistīta ar dabu, vācu ārstniecības augus, kaltēju tos un eksperimentēju ar dažādām garšu kombinācijām. Mans ceļš uz garšvielu ražošanu sākās kā hobijs, bet drīz vien tas kļuva par manu dzīves misiju. Ar rūpību izvēlos katru sastāvdaļu un meklēju dabiskus, augstākās kvalitātes produktus no Latvijas laukiem un mežiem, lai nodrošinātu saviem klientiem unikālas, veselīgas garšas.

Misija: Mūsu misija ir piedāvāt klientiem augstas kvalitātes, dabiskas garšvielas, kas palīdzētu atklāt jaunas garšu nianses un iedvesmot kulinārijas radīšanu. Mēs rūpējamies par to, lai katra sastāvdaļa būtu iegūta ar cieņu pret dabu un tās resursiem. "Spēkozolu Garšvielas" ir radītas ar mīlestību pret zemi, tās augiem un vēlmi nest veselību un dzīvotspēju katram ēdienam.

Vīzija: Mūsu vīzija ir kļūt par uzticamu un iedvesmojošu zīmolu, kas piedāvā klientiem ne tikai garšvielas, bet arī pieredzi, kas saistīta ar dabas spēku un veselīgu dzīvesveidu. Mēs vēlamies kļūt par sabiedrības avotu, kur cilvēki var uzzināt par jauniem garšu maisījumiem, dalīties ar receptēm un iedvesmoties no dabas – no pļavām līdz mežiem. Mūsu ilgtermiņa mērķis ir veidot ilgtspējīgu uzņēmumu, kas cieši sadarbojas ar vietējiem audzētājiem un rūpējas par vidi.

Top 5 Garšvielu Maisījumi, Ko Izmēģināt Šajā Sezonā

22. apr. 2025

Sezona mainās, un ar to nāk jauni garšas piedzīvojumi! Šeit ir pieci garšvielu maisījumi, kurus noteikti vērts izmēģināt šajā sezonā – no ikdienas favorītiem līdz īpašām, sezonālām garšām, kas piešķirs tavām maltītēm īpašu noskaņu.

1. Mazais Garšas Brīnums

Ja tu meklē kaut ko, kas bagātinās tavas ikdienas ēdienreizes, šis maisījums ir ideāls. Tas ir īpaši piemērots zupām, sautējumiem un mērču pamatiem, kā arī garšo lieliski ar cūkgaļu un maltajiem gaļas izstrādājumiem. Seleriju sakne, ķiploki un pipari piešķir dziļu un aromātisku garšu, kas noteikti pārsteigs!

2. Aromātu Mākoņu Sajaukums

Šis maisījums ir ideāls aukstām mērcēm – piemēram, jogurta bāzes mērcēm, salātiem un dārzeņiem. Dilles, pētersīļi un kartupeļu ciete rada vieglu, bet izsmalcinātu garšu, kas lieliski sader ar vieglām maltītēm, ideāli piemērots pavasarim un vasarai!

3. Kartupeļu Klātbūtne

Kartupeļi ir universāls ēdiens, bet, lai tos padarītu īpašus, noder šis garšvielu maisījums. Izmantojot sīpolus, ķiplokus, kurkumu, muskatriekstu un čili, tas piešķirs tavai kartupeļu gatavošanai jaunu dzīvotspēju, un tas ir lieliski piemērots gan krāsnī ceptiem kartupeļiem, gan kartupeļu biezeņiem.

4. Marinādes Meistars

Šis ir universāls maisījums, kas ir lieliski piemērots jebkāda veida gaļai – no vistas līdz cūkgaļai un pat dārzeņiem. Sāls, ķiploki, kūpināta paprika, brūnais cukurs un čili rada bagātīgu un sarežģītu garšu, kas ir ideāli piemērota marinēšanai vai kā papildinājums grilēšanai.

5. Pikantie Spārniņi

Ja tu mīli pikantumu, šis maisījums ir tieši tev! Kūpināta paprika, čili, ķimenes un ķiploki rada spilgtu garšu, kas ir ideāli piemērota vistas spārniņiem, kā arī citiem gaļas ēdieniem, kuriem vēlies piešķirt īpašu garšas niansi.

Sezonālie Garšvielu Maisījumi

Papildus ikdienas klasikai, šajā sezonā īpaši izcelsies arī šie sezonālie maisījumi, kuri piešķirs tavai ēdienkartei īpašu noskaņu.

6. Gailenes Saulainā Gaisotne
7. Baraviku Buljona Kubiciņi – Meža Noslēpums

Viena no populārākajām sezonālajām izvēlēm, kas iegūst atzinību ar savu silto, meža garšu. Šis maisījums ir ideāli piemērots gaļas ēdieniem, sautējumiem un pat uzkodu pagatavošanai. Sastāvs: Gailenes 94%, timiāns, pētersīļi, ķiploki, sīpoli, sāls, pipari. Sēņu un garšaugu harmonija padara to par neatvairāmu piedevu!

Šie kubiciņi ir ideāli piemēroti, lai izveidotu patiesi mežainu garšu jebkurā zupā vai buljonā. Sastāvs: Baravikas 80%, burkāni, selēriju sakne, puravi, ķiploki, sīpoli, pētersīļi, timiāns, majorāns, sāls, pipari, lauru lapas. Sēņu, garšaugu un nelielas pikantuma devu sajaukums ir tas, kas padara šos kubiciņus īpašus.


Par "Spēkozolu Garšvielām"

22. apr. 2025

"Spēkozolu Garšvielas" nav tikai produkti – aiz katra maisījuma stāv mana personība, mana dzīves pieredze un mīlestība pret dabu. Jau kopš bērnības esmu lasījusi ārstniecības augus un kaltējusi tos šķūnītī. Daba man vienmēr ir bijusi blakus, tā ir gan iedvesma, gan spēka avots, un tā turpina būt mana ceļvedis šajā ceļojumā.

Es esmu radoša dvēsele, kurai patīk eksperimentēt un radīt unikālas garšas. Man patīk darboties ar rokām, sajust augu smaržu, garšu un enerģiju, tāpēc katrs "Spēkozolu Garšvielu" maisījums ir veidots ar sirdi un rūpību. Mans mērķis ir nodrošināt, lai katrs cilvēks varētu izbaudīt tīras un dabīgas garšas.

Covid-19 laikā, apmeklējot kursus "Ārstniecības augi un garšaugi – bizness vai jauns hobijs?", sapratu, ka garšvielu ražošana ir tas, ar ko vēlos nodarboties. Tā sākās mana ceļojuma pārveide no hobija uz biznesu – iegādājos augļu žāvētāju, sāku žāvēt tējas, garšaugus un dārzeņus no sava dārza. Tātad tapa mans pirmais garšvielu maisījums – vienkāršs, bet pilns ar mīlestību un rūpēm.

Lai attīstītu šo ideju, ieguldīju laiku un zināšanas, apmeklēju mazā biznesa kursus, izstrādāju biznesa plānu un sapratu, ka tas ir mans aicinājums. "Spēkozolu Garšvielas" izveide bija ilgs, pārdomāts process, kurā es "sēju sēklu" savā prātā, līdz beidzot mans uzņēmums kļuva par oficiālu ražotāju.

Man ir īpašs lepnums par to, ka savos maisījumos izmantoju tikai labākos augus un dārzeņus no Latvijas audzētājiem un savvaļas augus, kuri tiek ievākti ar cieņu pret dabu. Katru sastāvdaļu izvēlos intuitīvi, ieguldot tajā zināšanas par dabas spēku un vērtībām. Tas ir ne tikai ceļš, kā radīt garšvielas, bet arī veids, kā nest cilvēkiem veselību un enerģiju caur ēdienu.

Mana lielākā gandarījuma brīži ir tie, kad cilvēki atklāj jaunas garšu nianses un saka: "Tavs maisījums padarīja manu ēdienu īpašu!" Tas dod man spēku turpināt šo ceļojumu un attīstīties.

Tu teici:

Jaunākie ieraksti

  • Par cenu maiņām - ar cieņu un sirsnību
    17. jūn. 2025
  • Ko nozīmē būt garšvielu māksliniecei
    5. jūn. 2025
  • Garšvielu radīšana – ar sirdi un intuīciju
    4. maijs 2025
  • Tirgus noskaņa – vieta, kur satiekas cilvēki un garšas
    4. maijs 2025
  • Spēkozolu Garšvielas
    22. apr. 2025
  • Top 5 Garšvielu Maisījumi, Ko Izmēģināt Šajā Sezonā
    22. apr. 2025
  • Par "Spēkozolu Garšvielām"
    22. apr. 2025


Pirkumu grozs

Pirkumu grozs ir tukšs.

Spēkozolu garšvielas
Pašnodarbināta persons: Ineta Ozola
Adrese: Daugmale, Dzintari,Ābeles, Ķekavas nov
PVD reģ. Nr.: 094362